Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Lakáshitel igénylés

 • Legolcsóbb lakáshitel törlesztőrészletek
 • Akciók, kedvezmények
 • Egyedi lakáshitel feltételek
 • Fix kamatozású, biztonságos lakáshitelek
 • Államilag támogatott lakáshitelek
 • Hasonlítsa össze több mint 30 bank kínálatát
 • Kiszámítható havi törlesztőrészlet
 • Folyamatosan frissülő hitelkalkulátor
 • 3%-os elutasítási arány

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Találja meg számításait!

 • Találja meg a legjobb törlesztőrészletet 1 perc alatt
 • Hasonlítsa össze a piacvezető bankok ajánlatát egy helyen
 • Folyamatosan frissülő kalkulátor, hogy ne maradjon le a legújabb ajánlatokról
 • Árfolyamkockázat nélkül
 • Kiszámítható és fix havi törlesztőrészlet
 • 3%-os elutasítás arány

Hitel fajták

Lakhitel, Lakásvásárlás? Néhány mondatban be szeretnénk mutatni partnerbankjainkat, akiknek a lakáshitel termékeit igényelhetik nálunk: OTP Bank lakás- és jelzáloghiteleit, AXA Bank és UCB Bank rendkívül kedvező lakáshiteleit. Erste Bank lakásvásárlási hitele továbbra is versenyképes választás a piacon. MKB Bank inkább a magasabb jövedelmű ügyfélkörnek kínál lakáshitel lehetőségeket. Ugyanez elmondható a Sopron Bank, illetve az Oberbank esetében is. Magas jövedelmű ügyfelek esetében kiemelten jó ajánlatokat nyújtanak. A Budapest Bank egyenlítő hitelei és K&H (KH) MNB kamatlábhoz kötött lakásvásárlási hitelei a 2010-es év legkreatívabb termékei talán. Raiffeisen és CIB bank pillanatnyilag kissé konzervatívabb feltételek mellett nyújt lakáshitel lehetőségeket, mint versenytársaik. Nem maradt más hátra, vegye fel velünk a kapcsolatot és megkapja a piacon a legjobb lakáshitel megoldást.

Lakáshitel igénylés

2010. december 13., hétfő

Lakáshitelek a legjobb feltételekkel!

Lakást vásárol? Építkezik? A legjobb hitelt akarja felvenni? Kiutat keres a banki útvesztőből?

Egy lakáshitel hosszú évekre jelent elkötelezettséget Önnek és családjának, ezért nem mindegy melyik bank mellett dönt véglegesen. A választás előtt érdemes részletes információkat begyűjteni, mindenképpen kérje be több bank ajánlatát. A hitelintézetek folyamatos akciókkal csalogatják az ügyfeleket magukhoz, de nagyon figyeljen, olvassa el alaposan a tájékoztatókat. Legtöbbször egy kedvezőnek tűnő, „olcsó” hitelfelvétel drágább kamatfeltételeket takar, mint drágábbnak tűnő versenytársai. Illetve a kezdeti alacsony, akciós kamatok is néhány hónap múlva igencsak megemelkedhetnek. Ön mindent tájékoztatót részletesen elolvas a döntése előtt? Gondoljon csak bele egy nem eléggé körtekintő döntésnek köszönhetően havi néhány ezer forintot törlesztőrészlet különbség 10-20 év alatt százezre, akár milliós többletet jelent Önnek.

Lakáshitel igénylés folyamata:

1. Regisztrációs űrlap kitöltése
2. Személyes konzultáció
3. Bankok megversenyeztetése és legalább három ajánlat elkészítése
4. Ajánlat kiválasztása
5. Dokumentumok beszerzése, nyomtatványkitöltése
6. Bankba történő leadás
7. Értékbecslés megrendelése és elkészítése
8. Hitelbírálat
9. Banki szerződéskötés
10. Folyósítási feltételek teljesítése
11. Banki folyósítás

A credisys csapata megtalálja Önnek a piacon található legjobb működő lakáshiteleket. Pusztán annyi a feladata, hogy válasszon tanácsadóink segítségével a piac legjobb ajánlataiból. Kizárólag bankok által előzetesen beminősített ajánlatokat fog kapni tőlünk. Nem marketing típusú, olcsó törlesztőrészletet tartalmazó ajánlatokat. A marketing kalkulációk valóban nagyon kedvezőek első ránézésre, viszont nagyon kevés ügyfél számára megkaphatóak a benne szereplő feltételek a gyakorlatban. Amennyiben működő hitelre van szüksége lakása megvásárlásához, építéséhez, akkor töltse ki az oldal tetején található űrlapunkat és munkatársunk megkeresi Önt 24 órán belül.

Lakáshitel kalkulátor segítségével összehasonlíthatja a piac legkedvezőbb lakáshitel törlesztőrészleteit oldalunkon. Spórolja meg a hosszas sorbanállást, utánajárást és válasszon több mint 20 bank ajánlatából nálunk.

 

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft23 137 Ft12 788 Ft
5 millió Ft46 274 Ft25 577 Ft
7.5 millió Ft69 411 Ft38 365 Ft
10 millió Ft92 547 Ft51 154 Ft
15 millió Ft138 821 Ft76 731 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Lakáshitel igénylés

Lakáslízing kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Lakáslízing

Lakáshitel

Hitelkiváltás

Jelzáloghitel

Gyorshitel